AJANKOHTAISTA

Joogasalin muutto lähestyy! Maaliskuun jälkeen tunnit Hietasaaressa, osoitteessa Keulapuomintie 10.

Tulossa: Joogaviikonloppu Virpi Karjalaisen kanssa! Tule 31.3.-2.4. tutustumaan uuteen joogasaliimme Hietasaaressa! Lisätietoa Kurssit-sivulla.

Viikko-ohjelma löytyy Viikkoharjoitukset-sivulta.

Kysyttävää tunneista, kursseista tai muusta? Laita viestiä info@ouluastanga.net

VUODEN 2023 KURSSIT

ASTANGAJOOGAN ALOITUS- JA MYSOREKURSSI 31.3.-2.4.

ASTANGAJOOGAKURSSI/ HANNE SYDÄNMAA 18.-21.5.2023

Tietoa astangajoogasta

Astangajooga on kehoa venyttävä ja voimistava harjoitus, jossa asentoihin yhdistetään tietoinen hengitys. Harjoitus lisää notkeutta ja kehonhallintaa, se vahvistaa ja puhdistaa niin kehoa kuin mieltäkin sekä parantaa keskittymiskykyä.

Yhdistys

Astanga Jooga Oulu ry on perustettu vuonna 2002 tarkoituksenaan levittää ja edistää astangajoogan harrastusta, kohottaa jäsentensä fyysistä ja henkistä kuntoa ja kokonaisvaltaista terveyttä. Kaikki yhdistyksen toiminta on voittoa tavoittelematonta ja talkoopohjaista. Heinäpäässä sijaitseva astangasali on Oulun ainoa Sri K. Pattabhi Joisin perinnettä noudattavaan astangajoogaan keskittynyt joogasali.

Yhdistys järjestää astangajoogan viikkotunteja ja kursseja Isokadun joogasalilla.

Säännöllisesti järjestettävillä alkeiskursseilla opetetaan astangajoogan tekniikat, jotta harjoittelija voi osallistua viikkotunneille. Vierailevien opettajien mysorekursseja pyritään järjestämään useita kertoja vuodessa. Toisinaan järjestämme joogaan läheisesti liittyviä kursseja, kuten pranayama- ja mantrakursseja.

Tervetuloa joogaamaan meille!

Kaikille tunneille tulee ilmoittautua.